Vereség és egy érdekes győzelem a Megye II-ben

PILE-Szántó - Piliscsaba SE 1-2

Vasárnap Piliscsaba legjobb tizenegyét fogadtuk Pilisszántón, ami sajnos mind a két csapatnak idegenbeli pálya volt jelen helyzetben. A meccs elején a csabaiak ránk tolták a támadóikat és a fű magassága miatt nem mertük a szokásos játékunkat játszani, így az első 15 perc az ívelgetésekről szólt. Az ivószünet után átvettük az irányítást, és 2-3 hatalmas ziccer is kimaradt tőlünk, valamint a játékunk is kezdett hasonlítani a szokásoshoz, amit a csabaiak rengeteg szabálytalansággal próbált tördelni. A második félidő elején folytatódott a fölényünk, amit egy tizenegyes góllal koronáztunk meg. 1-0 ide Cserni Máté góljával és emberelőnnyel. Ami ezután történt, érthetetlen. Elkezdtünk fejetlenül menni előre, labdatartás helyett ívelgettünk, nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt, cserébe kaptunk két gólt szinte a semmiből. A végén a csabaiak kapusa mentette meg őket a góloktól, így 2-1 maradt az eredmény, nem ide.

Erdőkertes - PILE-Szántó 0-2

Vasárnap Erdőkertes ellen játszottunk idegenben, ahol egy teljesen ismeretlen ellenféllel kellett szembenéznünk. Az első 10 perc megmutatta, hogy ez sem a dominálós, játszós csapat lesz, hanem inkább a játéktördelésben akarnak jeleskedni. Elég korán vezetést szereztünk Potyók Erik fejes góljával, amivel nekik kicsit elszállt a fejük, és elkezdtek a bíróval foglalkozni (aki megjegyzem, fogalma sem volt mit csinál a meccsen), ami megmutatkozott az első félidőben még egy piros lappal is. A félidő végén volt még 2-3 hatalmas ziccerünk, de maradt az 1-0 ide. A második félidőben az ellenfél már nem csak a bírót akarta "Megölni", hanem minket is, így további 3 piros lapot kaptak, cserébe mi kettőt, viszont mindkettő kompenzáló gyanús volt, semmi alapja nem volt egyiknek sem. A meccs végén Cserni Máté még belőtt egy tizenegyest, így a 6 kiállítást hozó, borzalmas időben menő és nagyon rossz mérkőzést mi nyertük 2-0ra.

PILE SC Közgyűlés Meghívó

PILE SC Közgyűlés

Meghívó

Szeretettel hívunk minden tagot és érdeklődőt a PILE SC (2098 Pilisszentkereszt Forrás u. 7.) rendes közgyűlésére, melynek

ideje: 2017.04.20. csütörtök 19:00 (megismételt közgyűlés ugyanitt 19:15-kor)

helyszíne: Művelődési Ház (Forrás utca 7.)

A Közgyűlés tervezett napirendje:

- 2016. évi beszámoló és a 2017. évi pénzügyi terv elfogadása

- Alapszabály módosítás

- Határozathozatal a 2017. évi tagdíjról

- Egyéb


 

Megjelenésedre feltétlenül számítunk!

PILE SC Elnökség

Döntetlen az első bajnokin

Dunabogdány SE - PILE-Szántó 2-2

Szombaton a bajnoki címvédő Dunabogdány otthonába látogattunk, hogy végre számunkra is megkezdődhessen a 2016/2017-es bajnokság. Az előző szezonban kétszer maradtunk alul velük szemben, legutóbb Pomázon, ahol egy szoros 3-2-es vereséget szenvedtünk. Azóta viszont remélhetőleg erősödtünk valamelyest, így bíztunk benne, hogy visszavághatunk a korábbi vereségekért.

Cikk folytatása

Szülői megbeszélés !

Kedves Szülők!

Június 1-jén szerdán 19:00-kor a Tiszti Klubban szülői értekezletet tartunk (nyári program, 2016/17-es tervek, pályázati pénzek felhasználása), amire kérjük a mellékelt (2016 felhasználói nyilatkozat), az MLSZ által előírt adatlapot 3-3 példányban a szükséges személyes adatokkal kitöltve, az egyik szülő által mindkét pontozott helyen aláírva szíveskedjetek elhozni. Amennyiben valaki nem tud eljönni, kérjük a papírokat Széplaki Jocinak vagy Széplaki Zolinak eljuttatni, illetve a szombat délutánra tervezett örömfocira elhozni. Nagyon fontos, hogy minden gyerek esetében megkapjuk ezeket a dokumentumokat!

2016 felhasználási nyilatkozat

Megjelenésetekre feltétlenül számítunk!
a PILE SC elnöksége

 

Kiütéses győzelem Pilisszentlászló ellen

Csapatunk egy könnyed sikert ért el Pilisszentlászló csapata ellen. A meccs krónikájához hozzá tartozik, hogy Szentlászló csapata 10 emberrel, soraikban 1-2 egykoron a PILE Sc-ben pallérozódott játékossal állt ki. A meccset csapatunk 13-1 re nyerte meg, pedig az első gólt még Szentlászló csapata szerezte, amire gyorsan (2 percen belül) jött a válasz és a henger beindult. Szép sorjában jöttek a gólok és a lefújásig meg sem álltak a fiúk.

Cikk folytatása

Szép gólok, sikeres 90 perc!

PILE-Szántó - Solymári SC 5-0

A végeredmény alapján, mondhatjuk, hogy egy könnyedd győzelmet aratott a csapat. Ami a gólok alapján igaz is, pedig a mérkőzés nehezebben kezdődött. Talán az elmúlt két meccs veresége még benne volt a lábakban. De a gólcsendet Lendvai Kornél egy jó beadás után megtörte és így önbizalommal telve mehetett be a csapat az öltözőbe. Majd a második félidőben Solymár csapata kapust cserélt és beindult a henger, könnyebbnél könnyebb gólokat lőtt a csapat és a végeredmény magért beszél.

A mérkőzés első golja itt tekinthető meg:

Cikk folytatása

Két vereség vetett végett a győzelmi sorozatnak!

Első vereséget Pilisszentiván SE II ellen szenvedtük, ahol a csapat kimondottan jó játékkal rukkolt elő az első félidőben, de sajnos a kapust naggyá tettük majd a második félidőben sem sikerült betalálni az ellenfél kapujába és ami egy kicsit bosszantó volt, hogy a játékunk meddő képet mutatott. Ettől függetlenül a döntetlent megérdemelte volna csapat de Pilisszentiván SE II a végén talált egy gólt és ezzel megnyerte a mérkőzést.

PILE-Szántó - Pilisszentiván SE II 0-1

Cikk folytatása

Szponzorok


 • A3 Építész Kft.
  A3építész
 • Házi Mókus Webáruház
  Házi Mókus Webáruház
 • Vitalitás Zóna - Nutrition, étrend-kiegészítők, edzés, egészség
  Vitalitás Zóna
 • art
  ArtTech Kft.
 • pilisszentkereszt
  Pilisszentkereszt Község Önkormányzata
 • sailor
  Sailor Kft.
 • irka kopia
  Irka-Kópia Papírbolt
 • csodacsali
  Csoda-Csali Horgászbolt